Hoofd restaurant uit Zuid-Holland, met mbo opleiding
Horeca-Toerisme
Kwaliteit, Arbo en milieu
Mbo
Rotterdam
Leeftijd
58 jaar
Beroep
Hoofd restaurant
Dienstverband
Fulltime
Werkervaring
24 jaar
Afstudeerrichting
Type C
Afstudeerjaar
1982
Woonplaats
Rotterdam
Provincie
Zuid-Holland
Rijbewijs
Leidinggevend
Actief op zoek naar werk
middelbare school
Koksschool
Afstudeerjaar
1982
Start werk
Sterke eigenschappen
Sociaal
Conventioneel
Ambachtelijk
Getoetst werkdenkniveau: Mbo
IQ-niveau
Andere hoofd restaurant
Andere inwoners van de provincie Zuid-Holland
Eigenschappen:
Ik kan:
Deze beroepen spreken mij aan:
Ik ben sociaal en conventioneel
Mijn kwaliteiten
Andere hoofd restaurant
Ik ben sociaal
Mijn kwaliteiten
Dat betekent...
Interesse in andere mensen staat bij sociale mensen centraal. Zij staan altijd voor iedereen klaar. Daar krijgen zij een goed gevoel van. Het zijn de kleine dingen een dag helemaal goed kan maken. Deze mensen hebben geduld. Ze hebben moeite om ‘nee’ te zeggen. Soms vergeten ze om hun eigen wensen te bewaken. Je komt hen vaak tegen in de gezondheidszorg, maar ook als receptioniste.
Een opgeruimde omgeving en structuur in het leven, daar houden deze type mensen van. Conventionele types zijn zeer geordend. Het bijhouden van een administratie, inplannen van afspraken, controleren van andermans werk, organiseren van congressen ... het is precies waar ze goed in zijn. Ze weten van aanpakken en vinden alles altijd snel terug. Deze mensen doen wat je vraagt.
Op zoek naar nieuwe personeel
-
Hoofd restaurant uit Zuid-Holland
mbo-opleiding • 5 jaar werkervaring
-
Hoofd restaurant uit Zuid-Holland
hbo-opleiding • 9 jaar werkervaring
-
Hoofd restaurant uit Zuid-Holland
vo-opleiding • 2 jaar werkervaring
-
Hoofd restaurant uit Zuid-Holland
vo-opleiding • 3 jaar werkervaring
-
Hoofd restaurant uit Zuid-Holland
mbo-opleiding • 27 jaar werkervaring
-
Hoofd restaurant uit Zuid-Holland
hbo-opleiding • 17 jaar werkervaring