Hoofd restaurant uit Zuid-Holland, met mbo opleiding

Conventioneel: 30%
Sociaal: 45%

Horeca-Toerisme

Kwaliteit, Arbo en milieu

Mbo

Rotterdam

Leeftijd

58 jaar

Beroep

Hoofd restaurant

Dienstverband

Fulltime

Werkervaring

24 jaar

Afstudeerrichting

Type C

Afstudeerjaar

1982

Woonplaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Rijbewijs

Leidinggevend

Actief op zoek naar werk

1966

middelbare school

1983

Koksschool

1982

Afstudeerjaar
1982

1983

Start werk

2024

Sterke eigenschappen

Sociaal

★★★★★

Conventioneel

★★★★

Ambachtelijk

★★★

Getoetst werkdenkniveau: Mbo

114

IQ-niveau

110

Andere hoofd restaurant

Ik ben sociaal en conventioneel

Mijn kwaliteiten

Andere hoofd restaurant

Ik ben sociaal

Mijn kwaliteiten

Dat betekent...

Interesse in andere mensen staat bij sociale mensen centraal. Zij staan altijd voor iedereen klaar. Daar krijgen zij een goed gevoel van. Het zijn de kleine dingen een dag helemaal goed kan maken. Deze mensen hebben geduld. Ze hebben moeite om ‘nee’ te zeggen. Soms vergeten ze om hun eigen wensen te bewaken. Je komt hen vaak tegen in de gezondheidszorg, maar ook als receptioniste.

Een opgeruimde omgeving en structuur in het leven, daar houden deze type mensen van. Conventionele types zijn zeer geordend. Het bijhouden van een administratie, inplannen van afspraken, controleren van andermans werk, organiseren van congressen ... het is precies waar ze goed in zijn. Ze weten van aanpakken en vinden alles altijd snel terug. Deze mensen doen wat je vraagt.

Op zoek naar nieuwe personeel