Zelfstandig werkend kok uit Groningen (provincie), met mbo opleiding

Analytisch: 30%
Ondernemend: 45%

Horeca-Toerisme

Verkoop

Mbo

Foxhol

Leeftijd

57 jaar

Beroep

Zelfstandig werkend kok

Dienstverband

Fulltime

Werkervaring

22 jaar

Afstudeerrichting

Type C

Afstudeerjaar

1987

Woonplaats

Foxhol

Provincie

Groningen (provincie)

Rijbewijs

Leidinggevend

Actief op zoek naar werk

1966

middelbare school

1983

Koks-horeca

1987

Afstudeerjaar
1987

1988

Start werk

2024

Sterke eigenschappen

Ondernemend

★★★★★

Analytisch

★★★★

Conventioneel

★★★

Getoetst werkdenkniveau: Mbo

114

IQ-niveau

112

Andere zelfstandig werkend kok

Ik ben ondernemend en analytisch

Mijn kwaliteiten

Andere zelfstandig werkend kok

Ik ben ondernemend

Mijn kwaliteiten

Dat betekent...

Ondernemende mensen zijn snel enthousiast voor nieuwe (commerciële) kansen. Zij hebben de eigenschap om van een idee een succes te maken. Dat komt omdat ze het talent hebt om anderen te overtuigen voor nieuwe ontwikkelingen en de kansen die zij zien. Ondernemende mensen hebben ambitie en visie. Ondernemende mensen kunnen onrustig zijn, zaken soms maar half afmaken, teveel tegelijk willen doen.

Analytische mensen willen weten hoe alles werkt en dit bij voorkeur wetenschappelijk aangetoond zien. Dat betekent dat ze niet snel genoegen nemen met een onvoldoende onderbouwd antwoord en alles vaak tot in detail zelf uitzoeken. Deze mensen zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben graag controle. Zij analyseren bestaande producten en processen, met het doel om deze te verbeteren.

Op zoek naar nieuwe personeel