Kok uit Noord-Brabant, met mbo opleiding

Analytisch: 30%
Ambachtelijk: 45%

Agrarisch

Overig

Mbo

Eindhoven

Leeftijd

35 jaar

Beroep

Kok

Dienstverband

Fulltime

Werkervaring

6 jaar

Afstudeerrichting

Type C

Afstudeerjaar

2008

Woonplaats

Eindhoven

Provincie

Noord-Brabant

Rijbewijs

Leidinggevend

Actief op zoek naar werk

1989

middelbare school

2006

Mbo zelfstang werkend kok

2008

Afstudeerjaar
2008

2009

Start werk

2024

Sterke eigenschappen

Ambachtelijk

★★★★★

Analytisch

★★★★

Sociaal

★★★

Getoetst werkdenkniveau: Mbo

114

IQ-niveau

110

Andere kok

Ik ben ambachtelijk en analytisch

Mijn kwaliteiten

Andere kok

Ik ben ambachtelijk

Mijn kwaliteiten

Dat betekent...

Praktische mensen maken nieuwe producten. Zij weten van niets, iets te maken. Met hun handen maken ze wat het hoofd bedenkt. Dit type mensen is doelgericht ingesteld. Zij werken graag de hele dag met machines, planten, dieren of gereedschap. Deze mensen zijn graag buiten. Vergaderen is niet hun ding. Ze willen aanpakken!

Analytische mensen willen weten hoe alles werkt en dit bij voorkeur wetenschappelijk aangetoond zien. Dat betekent dat ze niet snel genoegen nemen met een onvoldoende onderbouwd antwoord en alles vaak tot in detail zelf uitzoeken. Deze mensen zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben graag controle. Zij analyseren bestaande producten en processen, met het doel om deze te verbeteren.

Op zoek naar nieuwe personeel