Chef kok uit Noord-Brabant, met hbo opleiding

Ambachtelijk: 30%
Analytisch: 45%

ICT

Produktie/Techniek

Hbo

Deurne

Leeftijd

37 jaar

Beroep

Chef kok

Dienstverband

Parttime

Werkervaring

10 jaar

Afstudeerrichting

Type C

Afstudeerjaar

2009

Woonplaats

Deurne

Provincie

Noord-Brabant

Rijbewijs

Leidinggevend

Actief op zoek naar werk

1987

middelbare school

2004

Technische Wiskunde

2009

Afstudeerjaar
2009

2010

Start werk

2024

Sterke eigenschappen

Analytisch

★★★★★

Ambachtelijk

★★★★

Creatief

★★★

Getoetst werkdenkniveau: Hbo

126

IQ-niveau

112

Andere chef kok

Ik ben analytisch en ambachtelijk

Mijn kwaliteiten

Andere chef kok

Ik ben analytisch

Mijn kwaliteiten

Dat betekent...

Analytische mensen willen weten hoe alles werkt en dit bij voorkeur wetenschappelijk aangetoond zien. Dat betekent dat ze niet snel genoegen nemen met een onvoldoende onderbouwd antwoord en alles vaak tot in detail zelf uitzoeken. Deze mensen zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben graag controle. Zij analyseren bestaande producten en processen, met het doel om deze te verbeteren.

Praktische mensen maken nieuwe producten. Zij weten van niets, iets te maken. Met hun handen maken ze wat het hoofd bedenkt. Dit type mensen is doelgericht ingesteld. Zij werken graag de hele dag met machines, planten, dieren of gereedschap. Deze mensen zijn graag buiten. Vergaderen is niet hun ding. Ze willen aanpakken!

Op zoek naar nieuwe personeel