Kok uit Zuid-Holland, met mbo opleiding

Conventioneel: 30%
Analytisch: 45%

Horeca-Toerisme

Produktie/Techniek

Mbo

Groningen

Leeftijd

61 jaar

Beroep

Kok

Dienstverband

Parttime

Werkervaring

27 jaar

Afstudeerrichting

Type C

Afstudeerjaar

1975

Woonplaats

Groningen

Provincie

Zuid-Holland

Rijbewijs

Leidinggevend

Actief op zoek naar werk

1962

middelbare school

1979

Horeca

1975

Afstudeerjaar
1975

1976

Start werk

2024

Sterke eigenschappen

Analytisch

★★★★★

Conventioneel

★★★★

Ambachtelijk

★★★

Getoetst werkdenkniveau: Mbo

114

IQ-niveau

110

Andere kok

Ik ben analytisch en conventioneel

Mijn kwaliteiten

Andere kok

Ik ben analytisch

Mijn kwaliteiten

Dat betekent...

Analytische mensen willen weten hoe alles werkt en dit bij voorkeur wetenschappelijk aangetoond zien. Dat betekent dat ze niet snel genoegen nemen met een onvoldoende onderbouwd antwoord en alles vaak tot in detail zelf uitzoeken. Deze mensen zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben graag controle. Zij analyseren bestaande producten en processen, met het doel om deze te verbeteren.

Een opgeruimde omgeving en structuur in het leven, daar houden deze type mensen van. Conventionele types zijn zeer geordend. Het bijhouden van een administratie, inplannen van afspraken, controleren van andermans werk, organiseren van congressen ... het is precies waar ze goed in zijn. Ze weten van aanpakken en vinden alles altijd snel terug. Deze mensen doen wat je vraagt.

Op zoek naar nieuwe personeel